Τ.2221082372  | stameloj@otenet.gr Χαλκίδα, 34100 | Εύβοια
Τ.2221082372  | stameloj@otenet.gr

Άλλες Παροχές


ΡΑΦΙΕΡΕΣ / ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ

Μεταλλικά Ράφια και Συρταριέρες με πολλές θήκες και αποθηκευτικούς χώρους, μεγάλης αντοχής, για να οργανώσετε υποδειγματικά τον χώρο εργασίας σας. Για εξαρτήματα, ανταλλακτικά, αναλώσιμα και κάθε είδους αντικείμενο που χρειάζεται οργάνωση για γρήγορη εύρεση του όταν το χρειάζεστε!


ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Πόρτες και παράθυρα πτυσσόμενα, για κάθε άνοιγμα του χώρου σας που θέλει υψηλή ασφάλεια. Μεταλλικές, υψηλής αντοχής και αισθητικής, παρέχουν προστασία με καλαίσθητο τρόπο, ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ακόμα και με ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες.


ΠΕΡΣΙΔΕΣ / ΣΤΟΡΙΑ

Ο σύγχρονος και μοντέρνος τρόπος σκίασης δωματίων, με στόρια κάθε τύπου, μεγέθους και υλικού, για ευκολία στην χρήση, αισθητική και υψηλή ποιότητα σκίασης. Από μέταλλο, ξύλο ή PVC, έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν ακριβώς την ποσότητα του φωτός δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που χρειαζόμαστε σε κάθε περίσταση.


ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ

Δημιουργείστε φωτεινούς εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους προσφέροντας μια διαφορετική αισθητική στον χώρο σας! Υαλότουβλα κάθε τύπου και χρώματος προσφέρουν φως και ζωντάνια σε δωμάτια μικρά και σκοτεινά, στο μπάνιο, στην κουζίνα, στο κλιμακοστάσιο, ενώ χαρίζουν πολύ καλή ηχομόνωση και θερμομόνωση