Μεταλλικές & Ειδικές Κατασκευές | Κάγκελα – Γκαραζόπορτες | Ψησταρια για τζάκι – Αντικριστό!
Τηλέφωνο: 2221082372

Γκαραζοπορτες-Ρολλα

article_garage-rolla

Γκαραζόπορτες – ρολά

Η εταιρία αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους οίκους εξωτερικού στο τομέα αυτομάτων θυρών στην Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια. Διαθέτει προϊόντα τόσο για τον οικιακό τομέα (γκαραζόπορτες, κινητήρες για καγκελόπορτες) όσο και για τον βιομηχανικό τομέα (συστήματα φόρτωσης, πυρασφάλεια). Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαϊκές Ένωσης

 

1. Μονοκόμματες

Γκαραζόπορτα οροφής Γερμανικής κατασκευής, αποτελούμενη εξολοκλήρου από γαλβανισμένο έλασμα και βαμμένη ηλεκτροστατικά σε λευκό χρώμα RAL 9016. Με μηχανισμούς εξισορρόπησης του βάρους του φύλλου της πόρτας με τριπλά ελατήρια και πλήρες σύστημα οδηγών κίνησης. Αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος με δύο ρυθμιζόμενους πείρους και κλειδαριά ασφαλείας. Ποικιλία σχεδίων και διαστάσεων.
 

2. Σπαστές

Πολύσπαστη γκαραζόπορτα οροφής CH40 κατασκευασμένη από πανέλα διπλού τοιχώματος με μόνωση σε σχέδιο ραμποτέ ή ταμπλαδωτή και διαμορφωμένα κατάλληλα στα άκρα, για προστασία από τραυματισμούς των δακτύλων. Πλήρες σύστημα οδηγών κίνησης με ελατήρια στρέψης. Η γκαραζόπορτα CH40 συναρμολογείται σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας της Ε.Ε. και διαθέτει στον standard εξοπλισμό συστήματα έναντι της πτώσης της γκαραζόπορτας σε περίπτωση κοπής ελατηρίου ή συρματοσχοίνου. Standard απόχρωση RAL 9016. Ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων.

3. Γκαραζόπορτα οροφής

Κινητήρες οροφής τύπου Came VER, κατάλληλοι για σπαστές και μονοκόμματες γκαραζόπορτες. Με δυνατότητα απασφάλισης σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος. Αυτόματος φωτισμός του χώρου στάθμευσης. Μαλακό άνοιγμα και μαλακό κλείσιμο της πόρτας. Δυνατότητα διακοπής της λειτουργίας του κινητήρα σε ενδιάμεση θέση της πόρτας. Δύναμη έλξης 500Ν εώς 1000Ν. Σύστημα ασφαλείας κατά της διάρρηξης. Σύστημα προστασίας έναντι ατυχήματος κατά το κλείσιμο της πόρτας. Δυνατότητα τηλεχειριστηρίου με κωδικοποιημένη συχνότητα ασφαλείας.

4. Συρόμενη γκαραζόπορτα

Κινητήρες συρόμενης πόρτας Came BX και BK με πλήρη μόνωση από την εξωτερική διάβρωση. Δυνατότητα εντατικής χρήσης. Ακινητοποίηση της πόρτας στην κλειστή θέση. Εύκολη απελευθέρωση της πόρτας από ηλεκτροκίνητη σε χειροκίνητη σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος. Θερμική προστασία [ΡΕΛΕ]. Σειρά κινητήρων για βάρος πόρτας από 400 Kg έως και 3500 kg

5. Βιομηχανικά ρολά

Βιομηχανικά Ρολά / Γκαραζόπορτες Γερμανικού οίκου Hormann, κατάλληλα για συνεχή χρήση, αποτελούμενα από οριζόντια προφίλ αλουμινίου ή γαλβανισμένης λαμαρίνας βαμμένα σε ποικιλία RAL. Μεγάλη ποικιλία προφίλ HR 116, HR 120, Decotherm, SPU40 , APU40 με ή χωρίς μόνωση πολυουρεθάνης, τα οποία κινούνται εντός μεταλλικών οδηγών βαρέος τύπου (γαλβανισμένοι), οι οποίοι φέρουν ειδικά λάστιχα και βουρτσάκια για την αθόρυβη λειτουργία του ρολού / γκαραζόπορτας. Στο standard εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται συστήματα κατά της πτώσης της πόρτα σε περίπτωση κοπής συρματόσχοινου ή θραύσης ελατηρίου. Τα ρολά / γκαραζόπορτες κινούνται με την βοήθεια ηλεκτροκινητήρα 380 Volt που προσαρμόζεται δεξιά ή αριστερά του ρολού / γκαραζόπορτας.