Τ.2221082372  | stameloj@otenet.gr Χαλκίδα, 34100 | Εύβοια
Τ.2221082372  | stameloj@otenet.gr

ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ALBIO 205 ΣΥΡΟΜΕΝΑ
Η σειρά Albio 205 με κλασσικό σχεδιασμό αποτελεί την ιδανική λύση για τη διαμόρφωση και την ανανέωση κάθε χώρου. Η στεγανότητα του είναι εφικτή με ειδικά βουρτσάκια και λάστιχα που εφαρμόζουν τόσο στα φύλλα όσο και στους οδηγούς. Ποιοτικό και ανθεκτικό, θεωρείται ιδανικό για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων. Διατίθεται σε σχέδιο οβάλ και ανάγλυφο. Εφαρμογές: Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, επάλληλα ή χωνευτά κ.α.

ALBIO 210 ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η σειρά Albio 210 ξεχωρίζει χάρη στην επιπεδότητα του οδηγού, που χαρίζει λειτουργική εφαρμογή και ακόμα καλύτερη αισθητική. Διαθέτει προηγμένο σύστημα αθόρυβης κύλισης επάνω στους οδηγούς, ενώ ο προσεγμένος σχεδιασμός της εξασφαλίζει τη μέγιστη στεγάνωση σε νερό και αέρα. Η ράγα πολυαμιδίου, ενσωματωμένη στον οδηγό, μειώνει σημαντικά τη φθορά και το θόρυβο προσφέροντας μακροχρόνια αντοχή. Εφαρμογές: Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, επάλληλα ή χωνευτά κ.α.

ALBIO 215 ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σειράς Albio 215 αποτελούν τα φύλλα πλάτους 38mm. Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί η χρήση ράουλου με διάμετρο 30mm, που λόγω του μεγέθους του βελτιώνει την ποιότητα κύλισης των φύλλων στους οδηγούς. Το προφίλ του φύλλου διατίθεται σε δύο διατομές, επίπεδο και οβάλ, δίνοντας περισσότερες επιλογές εμφάνισης και αισθητικής. Εφαρμογές: Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, επάλληλα ή χωνευτά κ.α.

ALBIO 220 ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Η σειρά Albio 220 δημιουργήθηκε με βάση τη σειρά Albio 215. Διακρίνεται από τον ανοξείδωτο οδηγό κύλισης που προσφέρεται επίσης σε πολυαμιδίο και αλουμίνιο. Ο προσεγμένος σχεδιασμός της σειράς αλλά και η επιλογή των διαφορετικών design στην εξωτερική εμφάνιση, αποτελούν μια ξεχωριστή πρόταση για κάθε εφαρμογή. Οι οδηγοί διαθέτουν υποδοχή για ράγα κύλισης με εξειδικευμένο σχήμα, για κύλιση φύλλων πλάτους 38mm. Εφαρμογές: Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, επάλληλα ή χωνευτά κ.α.

ALBIO 225 ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΜΕ ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗ
Η σειρά Albio 225 παρουσιάζει άριστα θερμομονωτικά αποτελέσματα για απόλυτη προστασία ακόμα και σε έντονες κλιματολογικές συνθήκες χάρη στο προηγμένο σύστημα θερμοδιακοπής. Παράλληλα ο σύγχρονος σχεδιασμός με δύο επιλογές σε επίπεδο και οβάλ συμπληρώνεται από την υποδοχή για ανοξείδωτη ράγα κύλισης για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και λειτουργικότητα. Εφαρμογές: Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, επάλληλα ή χωνευτά κ.α.

ALBIO 230
Η σειρά Albio 230 αποτελεί το τελευταίο τεχνολογικό επίτευγμα της Exalco στα συρόμενα συστήματα. Χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιαμό και είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδράνειας. Παρουσιάζει άριστη θερμομόνωση με πολυαμίδια 20mm και προφίλ από PVC καθώς και στεγανότητα, χάρη στο ειδικό μηχανισμό κύλισης. Εφαρμογές: Μπαλκονόπορτες ή παράθυρα επάλληλα.

ALBIO 305-300 ΣΥΡΟΜΕΝΑ
Η σειρά Albio 305-300 παρέχει τη δυνατότητα κατασκευών με χαμηλό κόστος χωρίς να στερείται προσεγμένου σχεδιασμού και κομψότητας. Η απλότητα του design της σειράς Albio 305-300 σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος των προφίλ της, την καθιστούν ιδανική για πρακτικές και οικονομικές εφαρμογές σε κάθε χώρο. Εφαρμογές: Παράθυρα, Επάλληλα και χωνευτά.