Τ.2221082372  | stameloj@otenet.gr Χαλκίδα, 34100 | Εύβοια
Τ.2221082372  | stameloj@otenet.gr

Συνθετικά Κουφώματα

Σημαντικά χαμηλότερο κόστος, άριστες θερμοηχομο- νωτικές ιδιότητες και εξαιρετική σχέση ποιότητας προϊόντος και τιμής.

  • Ανοιγόμενα
  • Συρόμενα
  • Πατζούρια
  • Ρολά
  • Σίτες
  • Εσωτερικές Πόρτες
  • Πόρτες Ασφαλείας
  • Γκαραζόπορτες

Πλεονεκτήματα και οικονομία SYNCO

Μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, της θέρμανσης και ψύξης, αλλά και μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος.

H SYNCO, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων, με παρουσία σχεδόν 30 χρόνων στην Ελληνική αλλά και σε ευρωπαϊκές αγορές.

Η αγορά συνθετικών κουφωμάτων

Η αγορά συνθετικών κουφωμάτων στην Ελλάδα γνωρίζει συνεχή άνοδο. Το σημαντικά χαμηλότερο κόστος, οι άριστες θερμοηχομονωτικές τους ιδιότητες και η σχέση ποιότητας προϊόντος-τιμής, είναι οι κυριότεροι λόγοι που η εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού καθημερινά αυξάνεται για ένα αξιόπιστο και εγγυημένο προϊόν.

Πως δημιουργείται και τι είναι το PVC;

Το αιθυλένιο το οποίο υπάρχει στο πετρέλαιο σε ποσοστό 43% και το χλώριο το οποίο υπάρχει στο αλάτι σε ποσοστό 57%, ενώνονται μεταξύ τους και σχηματίζουν ένα άχρωμο αέριο το λεγόμενο βινιλοχλωρίδιο (VC). Με την προσθήκη οξυγόνου και φωτός γίνεται ο πολυμερισμός αυτού του αερίου, δηλαδή, τα μόρια ενώνονται μεταξύ τους και σχηματίζουν μεγαλύτερες ομάδες μορίων και με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται το υλικό πολιβινιλοχλωρίδιο ή αλλιώς PVC.

Το PVC αποτελεί άριστης ποιότητας πρώτη ύλη που καθιερώθηκε στο χώρο της οικοδόμησης και χρησιμοποιείται στην παραγωγή των συνθετικών προφίλ για την κατασκευή κουφωμάτων και ρολών. Οι πολύ καλές τεχνικές του ιδιότητες, η μεγάλη του αντοχή στις καιρικές συνθήκες, στις υπεριώδης ακτίνες και τη διάβρωση, το μικρό του βάρος, η απλή κατεργασία, η δύσκολη ανάφλεξη και η θερμο-ηχομόνωση το οδήγησαν στην επιτυχία. Το σύνολο όλων αυτών των θετικών του ιδιοτήτων δεν ξεπερνιέται από κανένα άλλο υλικό. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εκτός από τη μεγάλη διάρκεια ζωής και το χαμηλό κόστος συντήρησης ανήκει και η δυνατότητα ανακύκλωσης του.

Τα ανακυκλωμένα προϊόντα από PVC έχουν χαρακτηριστικά ποιοτικά αντάξια με αυτά των νέων προϊόντων. Ως πρωτοπόρος κατασκευαστής η SYNCO, αυτών των προφίλ, αναλαμβάνει σοβαρά την υποχρέωση και χρησιμοποιεί στα μοντέρνα συστήματα προφίλ ουσιαστικά ανακυκλωμένα κομμάτια. Σε αυτή την έξοχη κυκλοφορία πρώτων υλών που εξασφαλίζει η ανακύκλωση, δεν κρύβεται μόνο η οικολογική συνείδησή μας αλλά και η ευθύνη για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Θερμομόνωση και οικονομία SYNCO

Τα συνθετικά κουφώματα SYNCO όχι μόνο συμβάλουν στις περικοπές των ενεργειακών δαπανών σας, αφού η σημαντική προστασία από την θερμότητα και το ψύχος σημαίνει ταυτόχρονα και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, θέρμανσης και ψύξης, αλλά συμβάλλουν και στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Σε συνδυασμό με ενεργειακά τζάμια τελευταίας τεχνολογίας e-low planistar τεσσάρων εποχών και e-low planitherm δύο εποχών επιτυγχάνουν και με την προσθήκη αδρανούς αερίου argon σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας.

Τα ενεργειακά κουφώματα SYNCO σε συνδυασμό με ενεργειακά τζάμια μπορούν να κατεβάσουν τον συντελεστή θερμομόνωσης στο U=1,1 W/m2Κ.

Τα συνθετικά κουφώματα SYNCO πληρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «εξοικονόμηση κατ’ οίκον» όπως επίσης και στην έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών.

Επιπλέον, τα συνθετικά κουφώματα SYNCO, σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και τοποθετούνται στα δικά σας μέτρα μόνο από τη SYNCO, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, που αναθέτουν την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων σε τρίτους.  Η SYNCO αναλαμβάνει την αποξήλωση και αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων σε μία μόνο ημέρα και προσφέρει γραπτή εγγύηση για δέκα χρόνια!

Χαρακτηριστικά ενεργειακών τζαμιών

Διπλοί υαλοπίνακες 5-16-4 low-e (μαλακής επίστρωσης) planistar τεσσάρων εποχών φωτεινή διαπερατότητα (LT)% 71%.

Ηλιακός συντελεστής solar factor 0,42. Ο δείκτης αυτός μετράει το ποσοστό της ηλιακής θερμότητας που διαπερνά τους υαλοπίνακες ενός κουφώματος και φτάνει στο εσωτερικό του χώρου, όσο πιο χαμηλός είναι ο δείκτης τόσο αποτελεσματικότερη προστασία από τον ήλιο παρέχει το κούφωμα.

Συντελεστής θερμομόνωσης U-value, 1,1w/ m2k με προσθήκη Argon, με αέρα 1,4m/ m2k.  

Ο δείκτης αυτός μετράει την ποσότητα της εσωτερικής θερμότητας που διαπερνάει τους υαλοπίνακες ενός κουφώματος και χάνεται. Όσο μικρότερος είναι ο δείκτης αυτός τόσο λιγότερες είναι οι απώλειες άρα και τόσο μεγαλύτερη είναι η θερμομονωτική τους ισχύς.